A – 12 Bäddar

150 kvm – 12 bäddar
Storstugan på Klinkvägen 2 A är ett fristående hus i anslutning till längdspår, slalombackar och barnområden. Boendet är nybyggt 2014 och av hög standard.
Med sina många bäddar lämpar det sig utmärkt även för två familjer eller generationsboende. Huset är modernt utrustat och ligger mitt i byn med kort promenad från Ramundbergets faciliteter. Här njuter du efter en fin skiddag och kan avrunda dagen med en avkopplande bastu. Parkerar gör du bekvämt direkt utanför boendet.

Kök:
Spis med ugn, kyl och frys, diskmaskin och mikrovågsugn.

Sovrummen:
Sovrum 1, 2 & 3 har dubbelsäng. Sovrum 4 med våningssäng och sovrum 5 med 2 st våningssängar.

Badrum:
Nedre plan: wc och dusch. Övre plan: wc, dusch, badkar och bastu.

Övrigt:
Stugan har torkskåp, skotork och tvättmaskin. Kök med matsplats (disk-, och rengöringsmedel ingår), och stort allrum med soffa. Totalt finns 3 st tv och 1 dvd i huset.

Ramundberget sommar
Ramundberget backarna i bakgrunden
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget höst

B – 2 Bäddar

30 kvm – 2 bäddar.
Lillstugan på Klinkvägen 2 B är en fristående stuga i anslutning till längspår, backe och barnområden.

Lillstugan är ett bra komplement till Storstugan, men kan också bokas helt fristående. Stugan ligger en kort promenad från Ramundbergets faciliteter. Här myser ni efter en fin skiddag och ser genom fönstret vad som händer i byn. Parkerar gör du bekvämt direkt utanför boendet.
Köket innehåller:
Spis med ugn, kyl, frysfack och mikrovågsugn.

Sovrum:
2 separata sängar.

Badrum:
Badrum: Wc och dusch.

Övrigt:
Stugan har separat kök samt ett allrum med matsplats, bäddsoffa och tv.
Rökning ej tillåtet. Husdjur tillåtet. Slutstäd och linne ingår ej om det inte är förbokat.

DSC_0172
Ramundberget Lillstugan
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget
Ramundberget

C – 10 Bäddar

Villan övre, på Klinkvägen 2 C, utgörs av plan 2 och 3 i ett fristående hus som är nybyggt inför vintersäsongen 2016/2017. Huset är av hög standard och är utrustat bastu, separata badrum till varje sovrum, vallabod, skidförråd, tvättmaskiner, stort kök och ett rymligt allrum. Parkering finns direkt utanför boendet.
Läget är bästa tänkbara, mitt i Ramundberget, i anslutning till längdspår, slalombackar, barnområden och Ramundbergets faciliteter.

Övre plan: 4 sovrum – samtliga med tv och eget badrum med wc och dusch/badkar till vart sovrum. På övre plan finns även bastu. 3 av sovrummen har dubbelsängar, och det fjärde 2 våningssängar.
Entréplan: Stort allrum med kök, matplats, tv, soffhörna och kamin. I detta plan finns även en vallabod med skidförråd och tvättmaskin. Wc finns i anslutning till entré.

unnamed
AHofRamis-2503
AHofRamis-2495-2
AHofRamis-2543-2
AHofRamis-2535
AHofRamis-2472-2
AHofRamis-2461-2
AHofRamis-2454
Klinkv 2 C
Klinkv 2 C D Fasader

D – 6 Bäddar

ägenheten på Klinkvägen 2 D utgörs av plan 1 (souterrängplan) i ett fristående hus som är nybyggt inför vintersäsongen 2016/2017. Lägenheten är 70 kvm med 6 bäddar och 2 st sovrum med eget badrum till vart sovrum. Det ena sovrummet har dubbelsäng och det andra sovrummet har 2 våningssängar. 2 st badrum – ett större med wc, dusch och bastu samt ett mindre i med dusch och wc. Allrum med kök, matplats, soffhörna och TV. Parkering direkt utanför.

Läget är det bästa, mitt i Ramundbergets centrum, 50 meter till lift och slalombackar, 50 m till längdspår, 50 meter till livsmedelsaffär och 100 meter till Ramundbergets centrum med restauranger, butiker, pool och spa. Sommartid även golfbana, bad, ridning, vandring, mountainbike m.m.

1
Sov-2-D
Sov-1-D
Sov1-D
Kök-D
Hall-D
Bad-D
1
Klinkv 2 D
Klinkv 2 C D Fasader

C+D – 16 Bäddar

Villan på Klinkvägen 2 C + D är ett fristående hus i tre plan med hög standard. Huset är byggt år 2016 och är utrustad med 2 bäddar, separat badrum till varje sovrum (totalt 7 badrum), vallabod, skidförråd, tvättmaskiner, stor kök och ett rymligt allrum med kamin. Jag huset finns även konferenslokal. Parkering finns direkt utanför bostaden.
Läget är bästa tänkbara, in the middle of Ramundberget, adjacent to the long trails, slalombacks, barn areas and Ramundberget facilities.

Övre plan: 4 sovrum – samtliga med tv och eget badrum med wc och dusch / badkar till vart sovrum. På övre plan finns även bastu. 3 av sovrummen har dubbelsängar, och det fjärde 2 våningssängar.
Mellanplan: Stort allrum med kök, matplats, tv och soffhörna. Jag planerar även en vallabod med skidförråd och tvättmaskin. Wc finns i anslutning till entré.
Nedre plan: 2 sovrum med eget badrum till vart sovrum. Det ena sovrummet har dubbelsäng och den andra sovrummet har 2 våningssängar. Bastu i anslutning till ett av badrummen. Allrum med kök, matplats, tv och soffhörna. Tillgång till egen entré. Allrummet i nedre plan kan enkelt göras om till konferenslokal ..

1
Sov-2-D
SOV-1-D
Sov1-D
Kök-D
Hall-D
Bad-D
1
AHofRamis-2535
AHofRamis-2503
AHofRamis-2495-2
AHofRamis-2480-3
AHofRamis-2472-2
AHofRamis-2461-2
AHofRamis-2454
AHofRamis-2437
AHofRamis-2479
AHofRamis-2476-2
AHofRamis-2472-2
AHofRamis-2465
AHofRamis-2461-2
AHofRamis-2454
AHofRamis-2447
AHofRamis-2444
AHofRamis-2441
Klinkv 2 CD Fasader
Klinkv 2 C + D